Új D-TEC Konténerszállító Alváz 20- és 30 lábas Tartályos Konténerekhez

Új D-TEC Konténerszállító Alváz 20- és 30 lábas Tartályos Konténerekhez.

A D-TEC félpótkocsi gyártó új konténerszállító alvázat vezetett be a 20- 30 lábas tartályos konténerekhez. Ez az alváz speciálisan a vegyipar számára készült, a nyitott hátsó rész rendkívül praktikus a tömlők csatlakoztatásához.

Könnyű alváz

A D-TEC-nek több éves tapasztalata van a konténerszállító alvázak gyártásában, köztük a jól ismert Flexitrailer és Combitrailer típusok. Az utóbbi években a D-TEC jelentős befektetéseket hajtott végre a termelési folyamatainak automatizálásába. Különösen fontos volt a hegesztési folyamat, a magasabb minőségi színvonal elérése. Ezt a tudást és tapasztalatot alkalmaztuk az új alváz kialakításában, melyben az alacsony karbantartási költségek voltak a legfontosabb prioritások. Ezáltal lehetővé vált számunkra a robosztus és könnyű alváz építése. A 3400 kg-os önsúllyal olyan alvázat kínálunk amely a legkönnyebb megoldást jelenti a piacon.

A D-TEC új konténerszállítója 20 lábas konténerek, például ISO 7.15m és 7.45m, 7.82m-es cserekonténerek és 30 lábas konténerek szállítására alkalmas. Opcionálisan az alvázt fel lehet szerelni egy tárolórekesszel, létrával és korláttal. Ezek a gépkocsivezető számára biztosítják a biztonságos munkavégzést.