A TrailerTec két Holland vezető pótkocsi gyártó, a D-TEC Products és a Kraker Trailers együttműködése.

A D-TEC ma már széles körben ismert név a szilárd- és folyékony (például trágya) árut szállító szállító-konténerek piacán. A D-TEC innovatív szállítási megoldásai sokéves kutatás- és fejlesztés eredménye. A fejlesztő csapat folyamatosan dolgozik a tervek kidolgozásában és optimalizálásában. Ami a szállításra jellemző az szintén vonatkozik ránk is: meg kell hogy állj mielőtt hátramenetbe kapcsolnál. Először gondolkodj csak utánna cselekedj!

D-TEC: Növeld a profitot!

A Kraker Trailers a mozgó padlós félpótkocsik vezető gyártója. A Kraker Trailers 2016-ban 6600 m2-rel bővítette termelő üzemét. Ez lehetővé tette a holland gyártó számára, hogy több mint kétszeresére növelje a mozgó padlós félpótkocsik gyártási kapacitását.

A Kraker Trailers kiterjedt forgalmazói és hivatalos szervízpartner hálózattal rendelkezik szerte európában. A Kraker Trailers az első olyan mozgó padlós félpótkocsi gyártó, amely termékeit a hagyományos és megszokott hegesztett kötések helyett speciális csavarokkal állítja össze. Ez a típus a K-Force nevet kapta. Ezt az új eljárást alapos és szakszerű vizsgálatnak vetették alá, és megmutatta, hogy a K-Force a várt módon képes ellenállni a rá ható erőknek. Az összeállítási technológiának köszönhetően a K-Force-t az illetékes szervízpartnerek is össze tudják állítani. A K-Force félpótkocsi sorozatgyártásban készül ezért korlátozott számú opcióval szerelhető.

A Kraker Trailers által kifejlesztett egyéb típusok: a CF-ISO (hőszigetelt, mozgó padlós), a CF-X ( kormányzott tengelyes) és a CF-Agri (a betakarítás nagymestere).

Kraker Trailers: A mozgó padló Mestere!